Medische en onderzoeksapparatuur

MedCaT is naast het leveren van accessoires zoals naalden, gels en caps gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit medische en onderzoeksapparaatuur. Hieronder vallen onder andere EEG systemen voor neurologie en research, EMG, PSG, LTM, ECG, CTG, IONM en TCD apparatuur.

Voedingssupplementen

Arterial formulation is een voedingssupplement dat enkel bij MedCaT verkrijgbaar is. Dit product verbetert uw bloedvaten, verlaagt uw bloeddruk en helpt of deze wijze al uw organen, inclusief uw huid (wondgenezing), hart (infarctrisico!) etc. Diabetici kunnen dit product probleemloos gebruiken (suikervrij), evenals veganisten. De belangrijkste bestanddelen zijn L-Arginine en L-Citrulline. Ook zijn de overige bestandsdelen volledige natuurlijk.

Onderhoud en reparaties

Met specialisaties en kennis op het gebied van ICT, toegepaste natuurkunde, elektronica en medische techniek, kunnen onze werknemers niet alleen helpen met het installeren van de soft- en hardware, maar zijn ook snelle en gerichte reparaties mogelijk. Om de klant zo goed mogelijk te helpen ligt bij ons de prioriteit bij het snel mogelijk bezoeken van de locatie om reparaties uit te voeren.